pondělí 24. listopadu- Emílie

 

ZVĚŘINOVÉ MENU

 

Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland

 a šťouchanými brambory s mladou cibulkou

*

Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky

a hlávkovým červeným zelím

*

 

 

 

 

TIP šéfa kuchyně

 

200 g Vepřové rolované koleno pečené na pivu, šťouchané brambory           199,-

rolované vepřové koleno pečené na černém pivu a směsi koření, podávané se šťouchanými

brambory

 

 

 

 

               150 g   Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

                         

                          Pórková s vejci                                                                                                          45,-

                          světlá smetanová polévka s restovaným pórkem a zašlehaným vejcem

 

 

               300 g   Penne Pomodoro s kuřecím masem, pesto, sýr                                              159,-

                          na cibulovém základu restované kousky kuřecích prsíček s česnekem, rajčaty a přidané semolinové

                          těstoviny, sypané strouhaným sýrem Grana Padano

               150 g   Holandský řízek, bramborová kaše, salát                                                            184,-

                          v trojobalu smažený řízek ze směsi mletého vepřového masa a strouhaného eidamu, podávaný s

                          bramborovou kaší a rajčatovým salátem

               150 g   Hovězí maso na houbách, jasmínová rýže                                                          184,-

                          dušený hovězí karabáček na cibulovém základu s čerstvou hlívou ústřičnou, servírovaný s

                          jasmínovou rýží

 

               250 g   Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip                                189,-

                          smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s

                          pažitkovým dipem

 

               1 prc   Jablečné hraběnčiny řezy                                                                                        59,-

                          na těsto tvarované v pekáči je kladena směs jablek, cukru a skořice. Na směs přijde sníh z bílků a

                          část strouhaného těsta a peče se na barvu

 

 

 

Nabízíme obědové nápoje Coca – Cola 45,-

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

    +420 736 486 602