ZVĚŘINOVÉ MENU

 

Gulášová zvěřinová polévka s krajícem čerstvého chleba

*

Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland

 a šťouchanými brambory s mladou cibulkou

*

Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky

a hlávkovým červeným zelím

*

 

 

TIP šéfa kuchyně

 

200 g Vepřové rolované koleno pečené na pivu, šťouchané brambory          199,-

rolované vepřové koleno pečené na černém pivu a směsi koření, podávané se šťouchanými

brambory

 

 

                          Kulajda s vejci                                                                                                           45,-

                          lehce zahuštěná smetanová polévka z kopru, hub, brambor a vajec

 

               150 g   Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

 

 

               150 g  Fish and chips, tatarská omáčka                                                                           189,-

                          filety z bílé ryby obalené v těstíčku smažené ve slunečnicovém oleji,

                          podávané s domácí tatarkou a steakovými hranolky

               300 g   Penne pomodoro s kuřecím masem, pesto, sýr                                                  159,-

                          na cibulovém základu restované kousky kuřecích prsíček s česnekem, rajčaty a přidané semolinové

                          těstoviny, sypané strouhaným sýrem Grana Padano

               150 g   Pečená vepřová plec po selsku, zelí, houskové knedlíky                                  169,-

                          pečená vepřová plec na česneku a kmínu, podávaná s bílým zelím a houskovými knedlíky

 

               250 g   Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip                                189,-

                          smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s

                          pažitkovým dipem

 

               1 prc   Jablečné hraběnčiny řezy                                                                                        59,-

                          na těsto tvarované v pekáči je kladena směs jablek, cukru a skořice. Na směs přijde sníh z bílků a

                          část strouhaného těsta a peče se na barvu

 

 

Nabízíme obědové nápoje Coca – Cola 45,-

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

     +420 736 486 602