ZVĚŘINOVÉ MENU

 

Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland

 a šťouchanými brambory s mladou cibulkou

*

Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky

a hlávkovým červeným zelím

*

 

 

 

TIP šéfa kuchyně

 

300 g Vepřové rolované koleno pečené na pivu, chléb, salát                           229,-

rolované vepřové koleno pečené na černém pivu a směsi koření, podávané s čerstvým chlebem a

salátem z kysaného bílého zelí

 

 

 

 

 

                          Hrášková polévka s uzeným masem                                                                      45,-

                          polévka ze zeleného hrášku jemně zahuštěná s vložkou uzeného masa

                          Dršťková polévka z hlívy ústřičné                                                                          45,-

                          polévka z hlívy ústřičné s mletou paprikou, ochucená česnekem a majoránkou

 

 

               150 g  Kuřecí stehenní maso na paprice, houskové knedlíky                                       179,-

                          kuřecí stehno na cibulovém základu se sladkou paprikou a zahuštěné smetanou, podávané s

                          houskovými knedlíky

               300 g   Špagety alá "CARBONARA"                                                                                 159,-

                          semolinové špagety se slaninou, žloutkem a strouhaným sýrem Grana Padano

               150 g   Vepřový vrabec, červené zelí, bramborové knedlíky                                          179,-

                          pečené kousky vepřové plece a bůčku s česnekem a kmínem, podlité šťávou z výpeku, podávaná

                          s hlávkovým zelí a bramborovými knedlíky

               150 g   Fazolový guláš s s opečenou klobásou, chléb                                                    169,-

                          Fazolový guláš s opečenou paprikovou klobásou a čerstvým chlebem

                       

                 2 ks   Lívanečky s lesním ovocem, šlehačka                                                                    59,-

                          domácí lívanečky s přelivem horkého lesního ovoce, zdobené sladkou šlehačkou

 

                         

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

     +420 736 486 602