TIP šéfa kuchyně

 

200 g Vepřové kotlet  plemene Duroc po srbsku, divoká rýže                            229,-

vepřové karé /sous vide/ plemene DUROC s teplou čerstvou zeleninou, servírované s tříbarevnou rýží

+ ochutnávka AMARO RAMAZZOTTI  0,02l

 

                 Polední menu  199,-

                           Zelná bílá z hlávky, brambory, klobása                                                                  45,-

                          lehce zahuštěná polévka z čerstvého hlávkového zelí s brambory a paprikovou klobásou

               250 g   Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, okurka                                             164,-

                          připravené z rýže na cibulovém základu se zeleninou, sypané sýrem a servírované s kyselou

                          okurkou

 

                          ******

 

               150 g   Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

 

               150 g   Vepřový steak se sýrovou omáčkou, americké brambory                                 184,-

                          grilovaný steak z vepřového karé se smetanovou omáčkou se sýrem  niva, podávaný s opečenými

                          brambory ve slupce

               150 g   Hovězí maso v koprové omáčce, houskové knedlíky                                         174,-

                          plátky vařeného hovězího karabáčku v omáčce ze světlého cibulového základu s koprem a

                          smetanou, servírované s houskovými knedlíky

 

               250 g   Míchaný zeleninový salát s hovězím Roastbeefem, dip                                     189,-

                          plátky hovězího Roastbeefu na míchaném zeleninovém salátě s česnekovým dipem

 

                 2 ks   Lívanečky s lesním ovocem, šlehačka                                                                    69,-

                          domácí lívanečky s přelivem horkého lesního ovoce, zdobené sladkou šlehačkou

 

 

 

Nabízíme zvýhodněné obědové nápoje

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonech

222 520 209 / 736 486 602