polední nabídka

 

SVATOMARTINSKÉ DNY  

  

Husí Kaldoun se širokými nudlemi a zeleninou

*

Grilované Husí prsíčko (sous vide 200g)

podávané s červeným hlávkovým zelím

 a bramborovými šiškami

*

Konfitované Kachní stehno (300g)

podávané s červeným hlávkovým zelím

 a bramborovými šiškami

*

Smažená hruška obalená ve skořicovém cukru

se zakysanou smetanou

*

 

 

                         Gulášová přesnídávková polévka                                                                            45,-

                          hustá polévka s hovězím masem brambory, mletou červenou paprikou, dochucená česnekem a

                          majoránkou

                          Špenátový krém s krutony                                                                                       45,-

                          lehce zahuštěná polévka z listového špenátu a krutony z bílého pečiva

 

 

                160 g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka                                        149,-

                          blanšírované květákové růžičky, obalené ve strouhance s vejci, smažené na slunečnicovém oleji,

                          podávané s vařenými brambory a domácí tatarskou omáčkou

               150 g   Kuřecí stehenní steak na hříbkách, jasmínová rýže                                           184,-

                          Kuřecí stehenní steak na hříbkách, servírovaný s jasmínovou rýží

               300 g   Penne s boloňským ragú. sýr                                                                                164,-

                          semolinové penne s restovaným mletým hovězím masem s kořenovou zeleninou, rajčaty a

                          červeným vínem, sypané sýrem Grana Padano

               150 g   Vepřové výpečky, špenát, bramborové knedlíky                                                169,-

                          kostky vepřového masa, pečené s cibulí, kmínem a česnekem, podávané s listovým špenátem a

                          bramborovými knedlíky

               200 g   Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarská omáčka                              159,-

                          plátky restovaných marinovaných vepřových jater, přelité výpekem, podávané s domácí tatarkou a

                          vařenými brambory

               150 g   Čočka na kyselo, opečená uzená krkovice, sázené vejce                                  169,-

                          hnědá čočka na kyselo s plátkem grilované uzené krkovice a sázeným vejcem

               150 g   Španělský ptáček v rozletu, rýže                                                                          184,-

                          hovězí karabáček přelitý omáčkou ochucenou hořčicí, vařeným vejcem, uzeninou a okurkou,

                          podávané s jasmínovou rýží

 

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

+420 736 486 602