čtvrtek 23. října - Teodor

 

PODZIMNÍ NABÍDKA

 

Jelení sekaná s brusinkami,

nakládanou zeleninou a čerstvým chlebem

*

Jelení ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou,

smažené bramborové lupínky

*

Tradiční srnčí guláš se škvarkovými knedlíky

*

 

 

TIP šéfa kuchyně

 

200 g Táborská bašta, hlávkové zelí, variace knedlíků                                     199,-

plátek opečené uzené krkovice, pečené vepřové plece a grilované klobásy, podávané s hlávkovým

zelím a houskovými a bramborovými knedlíky

 

 

               150 g   Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

                         

                          Zeleninová krémová polévka s kuřecím masem                                                    45,-

                          lehce zahuštěná zeleninová krémová polévka s kuřecím masem

 

 

                300 g Špagety alá "CARBONARA"                                                                                 149,-

                          semolinové špagety se slaninou, žloutkem a strouhaným sýrem Grana Padano

               150 g   Grilovaný vepřový bok, gratinované brambory                                                  169,-

                          sous vide grilovaný vepřový bůček, přelitý šťávou z výpeku a servírovaný s gratinovanými

                          brambory

               150 g   Vepřové karé se žampiónovou omáčkou, houskové knedlíky                          179,-

                          plátky z vepřové pečeně se žampióny zjemněné smetanou, servírované s houskovými knedlíky

 

               250 g   Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip                                189,-

                          smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s

                          pažitkovým dipem

 

                 1 ks   Domácí jogurtový koláč s broskvemi a drobenkou                                              39,-

                          Domácí litý jogurtový koláč s broskvemi a máslovou drobenkou

 

 

Nabízíme obědové nápoje Coca – Cola45,-

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

+420 736 486 602