čtvrtek 27. listopadu - Xenie

 

ZVĚŘINOVÉ MENU

 

Gulášová zvěřinová polévka s krajícem čerstvého chleba

*

Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland

 a šťouchanými brambory s mladou cibulkou

*

Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky

a hlávkovým červeným zelím

*

 

TIP šéfa kuchyně 

 

200 g Vepřové rolované koleno pečené na pivu, šťouchané brambory      199,-

rolované vepřové koleno pečené na černém pivu a směsi koření, podávané se šťouchanými

brambory

 

 

 

 

                          Pikantní fazolová s uzeninou                                                                                  45,-

                          pikantní lehce zahuštěná polévka z červených fazolí a opečenou klobásou

               150 g   Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

 

               150 g  Kuřecí medailonky s pažitkovou omáčkou se slaninou, jasmínová rýže         184,-

                         grilované medailonky z kuřecích prsou přelité smetanovou omáčkou a podávané s jasmínovou rýží

               300 g   Halušky s kysaným zelím a uzeným masem, cibulka                                         169,-

                          domácí bramborové halušky s kysaným zelím a uzenou vepřovou krkovicí a zdobené vídeňskou

                          cibulkou

               150 g   Vepřový steak z kotlety se slaninou a nivou, bramborové hranolky                184,-

                          grilovaný steak z vepřového karé s anglickou slaninou a zapečený modrým sýrem, servírovaný se

                          steakovými hranolky

 

               250 g   Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip                                189,-

                          smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s

                          pažitkovým dipem

 

               1 prc   Jablečné hraběnčiny řezy                                                                                        59,-

                          na těsto tvarované v pekáči je kladena směs jablek, cukru a skořice. Na směs přijde sníh z bílků a

                          část strouhaného těsta a peče se na barvu

 

 

 

Nabízíme obědové nápoje Coca – Cola 45,-

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

 +420 736 486 602