ZVĚŘINOVÉ MENU
Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland
a šťouchanými brambory s mladou cibulkou
*
Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky
a hlávkovým červeným zelím
*
TIP šéfa kuchyně
300 g Vepřové rolované koleno pečené na pivu, chléb, salát 229,-
rolované vepřové koleno pečené na černém pivu a směsi koření, podávané s čerstvým chlebem a
salátem z kysaného bílého zelí
Hrášková polévka s uzeným masem 45,-
polévka ze zeleného hrášku jemně zahuštěná s vložkou uzeného masa
Dršťková polévka z hlívy ústřičné 45,-
polévka z hlívy ústřičné s mletou paprikou, ochucená česnekem a majoránkou
150 g Kuřecí stehenní maso na paprice, houskové knedlíky 179,-
kuřecí stehno na cibulovém základu se sladkou paprikou a zahuštěné smetanou, podávané s
houskovými knedlíky
300 g Špagety alá "CARBONARA" 159,-
semolinové špagety se slaninou, žloutkem a strouhaným sýrem Grana Padano
150 g Vepřový vrabec, červené zelí, bramborové knedlíky 179,-
pečené kousky vepřové plece a bůčku s česnekem a kmínem, podlité šťávou z výpeku, podávaná
s hlávkovým zelí a bramborovými knedlíky
150 g Fazolový guláš s s opečenou klobásou, chléb 169,-
Fazolový guláš s opečenou paprikovou klobásou a čerstvým chlebem
2 ks Lívanečky s lesním ovocem, šlehačka 59,-
domácí lívanečky s přelivem horkého lesního ovoce, zdobené sladkou šlehačkou
Dobrou chuť přeje kolektiv
Restaurace U Pošty
Objednávky na telefonu
+420 736 486 602
