čtvrtek 21. listopadu - Albert

 

ZIMNÍ MENU

 

Jelení sekaná /100g/ s brusinkami,

 nakládanou zeleninou a čerstvým chlebem

 

Dančí guláš s domácími špekovými knedlíky

 

Dančí plec /sous vide/ na jalovci s teplou omáčkou Cumberland a domácími bramborovými kroketami

 

Smažená hruška obalená ve skořicovém cukru

se zakysanou smetanou

 

 

 

                          Polední TIP menu                                                                                                    194,-

                         Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou                                                          49,-

                          vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, s vložkou nakrájeného masa, zeleniny a

                          vařených tradičních českých nudlí

               150 g  Čočka na kyselo s uzenou krkovicí, salát                                                            169,-

                          Čočka na kyselo se smaženou cibulkou, opečenou uzenou krkovicí, podávaná s kysaným zelným

                          salátem

 

                              ******

 

               150 g  Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

 

               150 g   Tortilla s kuřecími kousky, zelenina, koriandrový dip                                        179,-

                          pšeničná tortilla plněná kousky z kuřecích prsou, zeleninou a listovými saláty, doplněné lehkým

                          koriandrovým dipem

               150 g   Smažené kuřecí řízečky, bramborová kaše, salát                                               179,-

                          smažené řízečky z kuřecích prsíček ve slunečnicovém oleji, podávané s mléčnou bramborovou

                          kaší a okurkovým salátem

               150 g   Hovězí maso na žampiónech, jasmínová rýže                                                    169,-

                          dušený hovězí karabáček na cibulovém základu se žampióny, servírovaný s jasmínovou rýží

 

               300 g   Míchaný salát s kuřecími stripsy v cornu,  dip                                                    179,-

                          míchaný zeleninový salát se smaženými kuřecími stripsy obalované ve strouhance s kukuřičnými

                          lupínky a dipem

 

                 1 ks   Kynuté ovocné knedlíky, jogurt, máslo, cukr                                                        69,-

                          domácí kynuté knedlíky plněné jahodami, zdobené jogurtem, sypané cukrem a přelité máslem

 

 

Nabízíme zvýhodněné obědové nápoje

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonech

222 520 209 / 736 486 602