LETNÍ MENU
Marinovaný losos s trhanými saláty,
medovým dresinkem a opečeným toastem
*
Španělská studená polévka ,, Gazpacho“, toast
*
Vepřová panenka plněná papričkou Jalapeño a sýrem Čedar,
s gratinovanými brambory a dipem z uzených papriček Chipotle
*
TIP šéfa kuchyně
200 g Dijónský vepřový kotlet, šťouchané brambory 229,-
vepřové karé na grilu se smetanovým přelivem z francouzské hořčice, servírované se šťouchanými brambory
150 g Listový zeleninový salát předkrmový 69,-
trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem
Žampionový krém s krutony 45,-
krémová polévka z čerstvých žampiónů a smetany zjemněné máslem a sypaná krutony
150 g Kuřecí Cordon Bleu, bramborová kaše 184,-
obalovaná kuřecí prsa, plněná šunkou a sýrem eidam, smažená ve slunečnicovém oleji, podávaná
s mléčnou bramborovou kaší
300 g Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka 174,-
bramborové knedlíky plněné uzeným masem podávané s dušeným zelím a zdobené restovanou
cibulkou
150 g Španělský ptáček v rozletu, jasmínová rýže 179,-
nudličky vyzrálého hovězího masa, přelité omáčkou s hořčicí, vařeným vejcem, uzeninou a
okurkou, podávané s jasmínovou rýží
250 g Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip 189,-
smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s
pažitkovým dipem
1 ks Domácí jogurtový koláč s meruňkami a drobenkou 39,-
Domácí litý koláč s čerstvými meruňkami a máslovou drobenkou
Nabízíme zvýhodněné obědové nápoje
Dobrou chuť přeje kolektiv
Restaurace U Pošty
Objednávky na telefonu
+420 736 486 602