LETNÍ MENU
Marinovaný losos s trhanými saláty,
medovým dresinkem a opečeným toastem
*
Španělská studená polévka ,, Gazpacho“, toast
*
Grilovaná vepřová žebra /špičky/
s bylinkovými bramborami a pažitkovým dipem
*
TIP šéfa kuchyně
200 g Vepřová roláda plněná masovou směsí, bramborové lupínky 229,-
Rolovaná vepřová pečeně plněná masovou směsí se sýrem, servírovaná se smaženými bramborovými chipsy
150 g Listový zeleninový salát předkrmový 69,-
trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem
Čočková polévka s párkem 45,-
lehce zahuštěná polévka z hnědé čočky, ochucená česnekem, majoránkou a restovanými párky
150 g Kuřecí medailonky se žampiónovým přelivem, jasmínová rýže 184,-
medailonky z kuřecích prsou grilované a přelité smetanovou omáčkou se žampióny, podávané s
jasmínovou rýží
200 g Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarská omáčka 149,-
plátky restovaných marinovaných vepřových jater, přelité výpekem, podávané s domácí tatarkou a
vařenými brambory
300 g Vepřové uzené žebro, listový špenát, bramborové knedlíky 169,-
Masité uzené vepřové žebro, servírované s listovým špenátem a bramborovými knedlíky
250 g Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip 189,-
smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s
pažitkovým dipem
1 ks Domácí jogurtový koláč s meruňkami a drobenkou 39,-
Domácí litý koláč s čerstvými meruňkami a máslovou drobenkou
Nabízíme zvýhodněné obědové nápoje
Dobrou chuť přeje kolektiv
Restaurace U Pošty
Objednávky na telefonu
+420 736 486 602