Náš tip

 

Vepřová líčka po burgundsku,

křenovo-bramborové pyré, opečená kořenová zelenina 189,-

 

Vyzrálý hovězí steak z plemene ANGUS,

marinovaný v pepřovém koření s mladým tymiánem  199,-

 

                          Frankfurtská s uzeninou                                                                                          35,-

                          lehce zahuštěná polévka s bramborem, mletou paprikou a restovanou uzeninou

                          Chřestový krém                                                                                                         39,-

                          krémová polévka z bílého chřestu

 

 

               150 g   Smažené žampiony, tatarka, vařený brambor                                                     124,-

                          žampiony obalené ve strouhance s vejci, smažené na oleji podávané s naší tatarskou omáčkou a

                          vařeným bramborem

               150 g   Pikantní kuřecí směs v bramboráku                                                                     126,-

                          na nudličky nakrájená kuřecí prsa restovaná s rajčaty, okurkou a chilli papričkami, podávaná v

                          domácím bramboráku

               150 g   Holandský řízek, bramborová kaše, okurka                                                        128,-

                          v trojobalu smažený řízek ze směsi mletého vepřového masa a strouhaného eidamu, podávaný s

                          bramborovou kaší a sterilovanou kyselou okurkou

               150 g   Vepřová plec pečená na černém pivu, bramborový knedlík                              127,-

                          vepřová plec pečená na černém ležáku Staropramen, podávaná s bramborovým knedlíkem

               150 g   Vepřová plec na houbách, houskový knedlík                                                      126,-

                          kousky vepřové plece dušené na cibulce a směsi lesních hub, kořeněné kmínem a pepřem,

                          podávané s houskovými knedlíky

               150 g   Španělský ptáček v rozletu, rýže                                                                          127,-

                          nudličky vyzrálého hovězího masa, přelité hnědou omáčkou s hořčicí, vařeným vejcem, uzeninou a

                          okurkou, podávané s jasmínovou rýží

 

               250 g   Míchaný salát s kuřecími nugetkami, dip                                                             125,-

                          smažené nugetky z kuřecích prsou podávané s míchaným zeleninovým salátem a bylinkovým

                          dipem

 

                 3 ks   Tvarohové knedlíky s jahodovým coulis a skořicovým tvarohem                      59,-

                          domácí tvarohové knedlíky s jahodovým přelivem, zdobený šlehaným skořicovým tvarohem

 

                         

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonech

222 520 209 / 736 486 602